En kaffebryggare på riktigt

moccamaster kaffebryggare

En nybliven 40-åring är ofta en person som vet att uppskatta det goda i livet. Man har troligtvis tröttnat på att alltid köpa den billigaste produkten, bara för att efterhand behöva reklamera och köpa nytt. Man har insett en gång för alla att kvalitet är det som håller i längden, och att det är värt att satsa några extra slantar på sådant som faktiskt ger guldkant i tillvaron. Med andra ord: borta är dagarna då ”en kopp kaffe” kunde innebära en tesked snabbkaffepulver utrört i ljummet vatten. Nu är det gott, färskbryggt kaffe som gäller, annars kan det lika gärna vara. 

En Moccamaster gör det möjligt att få njuta av härligt kaffe varje dag, dessutom på ett sätt som är smidigt och sparar tid. Värdefulla egenskaper när man i 40-årsåldern är mitt uppe i karriär och andra viktiga saker! Här behöver man bara tillsätta vatten och kaffepulver, sedan sköter bryggaren resten och kan göra upp till tio koppar kaffe åt gången. De inbyggda värmeelementen gör att kaffet får precis rätt temperatur, vilket garanterar ett gott och aromatiskt kaffe. Moccamastern är dessutom väldigt, väldigt snabb!

Moccamasters kaffebryggare är kända för att fokusera på kvalitet och hållbarhet, faktorer som ofta går i linje med vad en mogen 40-åring värdesätter. Kaffebryggarna från detta märke är gjorda för hand, av material i toppklass, vilket minimerar risken för att inom loppet av några månader behöva byta ut, kasta eller reklamera. Kort sagt: en klockren present till den 40-åring som tycker om kvalitet och att njuta i vardagen, det vill säga så gott som varenda en!

Välj bland många olika Moccamaster-modeller hos BagarenOchKocken.se (från 2.499 kr)

1 tanke på “En kaffebryggare på riktigt”

  1. Moccamaster är väldigt bra! Vi köpte en för några år sen, aldrig ångrat oss. Gott kaffe och bra kvalité 🙂 /Från en som vet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *