En off-knapp till omvärlden – med brusreducerande hörlurar

Allt går att köpa för pengar menar ju vissa. Verkligen inte menar säkert andra. Men ibland händer det att det poppar upp produkter ute på marknaden som erbjuder något som verkligen inger den där känslan av ”wow, är det här verkligen möjligt”? Brusreducerande hörlurar är en sån sak. Helt plötsligt kan man alltså få det tyst omkring sig – och lyssna på sin favoritmusik samtidigt. Men för den saken skulle inte behöva ha på sig hörselkåpor. Det här är en ypperlig 40-årspresent.

Vad gör då det här till en bra 40-årspresent? 40-åringen har kommit till en ålder där den med största sannolikhet inte gillar allt för mycket oväsen omkring sig. Förut var det kanske charmigt eller urbant. I 20-årsåldern var personen kanske en del av det där oväsendet själv. Men nu vill man ha det lugnt! De här brusreducerande lurarna är perfekta till en som fyller 40 år.

Hur funkar det då? Det är kanske inte något vi behöver gå in på närmre här men kortfattat uppfattar lurarna vilket ljud som finns i omgivningen och spelar upp kontraljud mot dessa frekvenser. Resultatet blir en känsla av att omgivningen är fri från oväsen.

Just denna modell heter Bose Quietcomfort 35 II och modellen har kommit att symbolisera den nya standarden för lyxigare hörlurar till vanliga konsumenter. Med en enkel knapptryckning slår du på brusreduceringsfunktionen. Självklart är dessa lurar trådlösa samt tar emot musik eller vad du nu vill lyssna på via bluetooth.

När du ger bort de här lurarna så skänker du lugn och ro åt din blivande 40-åring. Vem hade kunnat tro att en sån sak kunde köpas för pengar för bara några år sedan?

Köp hörlurarna hos DustinHome för 3.490 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *