En storsäljande 4K-TV i världsklass!

Ultra HD-TV från Samsung

55″

Storsäljare! 

Vilken present som passar till vilken 40-åring är så klart väldigt olika. En del personer kan vara svårt att komma på någon present till över huvud taget. Det kan vara en person som har allt eller som inte riktigt är i behov av prylar just nu.

Med en sådan person kan det vara lämpligt att tänka i termer av en 40-årspresent som funkar till en hel familj eller kan nyttjas av ett helt hushåll. Det gäller dock att vara försiktigt med den typen av presenter. 40-åringen får inte känna att det är för mycket en present till andra. Det ska vara fokus på ”födelsedagsbarnet”! En  bra typ av allmän men samtidigt lyxig present i detta läget är en uppdatering av hemmets tv-apparat! 

Den här tv:n från LG är en storsäljare och det är lätt att förstå varför. Med sin 55 tum stora OLED-panel, och med en upplösning på 4K är det är en riktigt toppklass-tv. Designen är minimalistisk och funkar i alla typer av inredningsstilar.

Det du ska vara redo på när du ger bort denna lyxiga 40-årspresent är att den är av det större slaget. 55 tim är rejält i de flesta hem. Men man kanske måste vara beredd att offra lite av platsen i hemmet när man samtidigt får en bildupplevelse som gör det snudd på meningslöst att gå till en bio. 

Så känner du en film- eller allmänt tv-intresserad så överväg att slå till på en ny tv. Om inte annat så är det en pryl som direkt kommer dra till dig intresse när de installerats i hemmet (vilket går på ett kick). Det här är såklart en smart-tv med mängder av innovativa funktioner som garanterat slår den famlar tv:n i hemmet. 

Köp den hos DustinHome för 11.900 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *