Ge bort livets händelser i bokformat

719 kr


Den som fyller 40 år har garanterat varit med om både det ena och det andra. De flesta som sitter och klurar på en bra 40-årspresent gör säkert detta genom att tänka igenom personens liv, identifiera möjliga intressen för saker eller behov av framtida erfarenheter. 

Men det finns en present som är lite mer i nu:et än de flesta prylar. En present som rakt av använder alla dessa erfarenheter och intressen som den stundande 40-åringen har. Denna present är den specialbeställda fotoboken! 

Den som fyller 40 år så här på 20-talet har vuxit upp på tiden då man fotade med film och framkallade i en fotobutik. Den tiden är sedan länge förbi. Men bilderna som man tar med digitalkameror och mobiler vill man ju ändå se på något sätt som inte är en skärm.

Den här presenten är perfekt då. Komponera ihop din egen fotobok med alla tänkbara bilder på den 40-åring som du vill fira. Det här kan vara en bra present för er som går ihop och ger bort en present. Samla ihop alla tänkbara bilder från era telefoner och kameror och  bjud er vän eller släkting på en revy av det liv som gått. 

Den här presenten kommer garanterat vara uppskattad av alla som firar 40-åringen. Den är perfekt att ha framme på presentbordet på ett party, där alla får titta igenom 40 år av foton fyllda med glädje. 

Hos Cewe laddar du enkelt upp de bilder du vill ha i boken och tar hjälp av förbeställda layoutvarianter när du sätter ihop boken. Det finns massor av alternativ när det kommer till papper och format på boken. Just denna, vid namn XXL panorama, är bara en utav dem. 

Det kan vara lite trixigt att sätta ihop en fotobok över någon annans liv. Men när det är klart kommer det garanterat att ha varit värt det! 40-åringen kommer garanterat känna att du tänkt på den. 

Köp den hos Cewe för 719 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *