Mot ett hälsosamt liv tillsammans med luftfritösen

Är det något som hänger med en person hela livet så är det vanligtvis matvanor. Matvanor är ofta fantastiskt! Det är en del av ens personlighet. En som fyller 40 år har säkerligen sina favoriträtter och smakpreferenser klara för sig sedan länge.

Men är det något som kan behöva ändras på med åldern så är det att börjar äta lite nyttigare. Det blir svårare och svårare för kroppen att hantera alla onyttigheter som florera på allt från melodifestivalkvällar till kompisars 40-årsfester. Då är det dags att börja tänka på att äta lite nyttigare hemma.

Hur hjälper man då en som snart fyller 40 år att börja äta nyttigare? En airfryer skulle kunna lösa det för många. Med denna airfryer friteras maten med varmluft och ger likväl den där goda friterade smaken. Du behöver ingen eller ytterst lite olja.

Så känner du en blivande 40-åring som skulle behöva leva lite nyttigare eller har talat om att den vill dra ner på den onyttiga maten så är detta en utmärkt present. Kanske har du varit hemma hos din blivande 40-åring och råkat se en smutsig flottig gammal fritös stå längst ner i något skåp för köksmaskiner? Det är i så fall dags att byta ut den. 

Den här Airfryern är tillverkad av Philips och går under namnet HD9741. Maskinen är snygg, energisnål och väger så lite som 0,8 kg. Den är utrustad med fyra snabbprogram för de allra vanligaste rätterna. Dessutom har Philips gjort en app med över 200 recept anpassade för maskinen. Fira din 40-åring med att säga adjöss till den gamla fritösen!

Köp den hos Whiteaway för 2.529 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *