Ost- och vinprovning för 40-åringen och en till 

Att fylla 40 är förstås ytterligare ett stort steg i livet. Ofta är de mest intensiva småbarnsåren avklarade, och man kanske har klättrat ett par steg på karriärstegen. Prefixet ”40” klingar av mognad och erfarenhet, och inte sällan lever man ett lugnare liv än man gjorde för bara några år sedan. Detta återspeglas också ofta i intressen och aktiviteter – man söker sig till nya, vuxnare marker där kvalitet går framför kvantitet.

Det är här det blir uppenbart att en ost- och vinprovning är en given 40-årspresent, som nästan garanterat kommer att tas varmt emot av jubilaren. Att få lära sig om ost, vin och deras karaktärer för att sedan kunna stoltsera med nya kunskaper på kommande middagar!

ost och vin

Mottagaren av denna upplevelse kommer att få en riktigt lyxig kväll, där han eller hon får prova på olika kombinationer av ost och vin samt lära sig om hur man bäst kombinerar dessa. Upplevelsen leds av en erfaren sommelier som med sina stora kunskaper i ämnet guidar deltagarna, för att de själva ska känna sig trygga i att kombinera sina egna ost- och vinkvällar framöver. 

Att upplevelsen delas på två gör det hela ännu bättre. På så vis kan den nyblivna 40-åringen få ta med sig en väl vald person, kanske en partner eller vän (du?), och därmed få någon att dela det nyfunna intresset med. Att tillsammans med nära och kära få njuta av livets goda, kan man tänka sig en bättre 40-årspresent än så? 

Beställ upplevelsen hos Happy-Day.se för 1.198 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *