Spa i form av ett japanskt badhus. Ultimat lyx!

Yasuragi

Övernattning

50 min behandling

För 2 personer

Middag. 

Den som fyller 40 år måste för det första fira rejält! Får många är det tiden för festernas fest! Men när firandet är över, festdeltagarna har gått hem och uppvaktningen på jobbet är ett minne blott – ja då är det dags att vila upp sig.

Här kan du ta vara på att den nyss fyllda 40-åringen behöver vila upp sig rejält. Låta faktumet sjunka in att 40 år har passerat och att det tidigare vuxenlivet återfinns i det förflutna. Vilket ställe är bättre att göra detta på än på ett lyxigt spa? 

Och här snackar vi inte vilket spa som helst. Den här presenten innebär en natt med spa, middag och behandling på ett av Sveriges mest omtalade spa:n – Yasuragi strax utanför Stockholm beläget på en plats som kallas Hasseludden. Denna upplevelsepresent gäller för två personer.

Precis där storstad så sakteliga börjar övergå i skärgård ligger detta omtalade spa. Ett badhus i japansk stil, vacker inkilat i poetisk tallskog. Låter det inte som en perfekt 40 års-present? 

Att gå in på Yasuragi är som att gå in i lugnet självt. Det här är ett badhus och hotell i kombination som tillsammans bildar ett spa som saknar motstycke i Sverige. Vid bygget av det här spa:et har man inte tumma på någonting! Det är som att resa till Japan för ett par dagar.

Den här presenten från Live it passar extra bra till den som du upplever är i behov av att vila upp sig i lugn och ro. Att besöka Yasuragi är inte bara avkoppling och en perfekt 40-årspresent – det är även ett minne för livet!

Köp upplevelsen hos LiveIt.se för 7.295 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *