Friheten i att ha någonstans att sova var man än är

Det har gått 40 år av livet. 40 år! Och än återstår förhoppningsvis minst lika många år till. Det är en perfekt tid i livet att vidga vyerna en aning och testa nya utmaningar. Den här presenten är kanske lite mer specifik till någon som är intresserad av att vara ute, gillar naturen och att röra på sig.

De senaste åren har natur och friluftsliv fått sig ett uppsving. Det talas om att vandring är den senaste trenden för storstadsbor. Det är bra både för kropp och kanske främst för en stressad själ. Cyklingen ökar i Sverige och stockholmarna går omkring på stan med kläder som i ärlighetens namn kanske passar bättre på kungsleden är i tunnelbanan. 

Studier visar att friluftsliv har en betsande positiv effekt på hälsan. Något som många 40-åringar skulle må bra av.

Känner du någon som gillar att vara ute mycket och som romantiserar mysiga grillkvällar och camping så är det här en bra present. Vi sackar om ett Berganstält för 4 personer. Bergans är en av världen största tillverkare av tält och annan friluftsutrustning.

En snabb titt på recensionerna av det här tältet gör att man förstår att det handlar om campingutrustning av första klass. Det handla om idel toppbetyg eller betyg i närheten av det. 

Det här tältet är som sagt gjort för 4 personer men funkar minst lika bra för aningen färre antal personer i kombination med packning (om man inte vill lämna den under bar himmel). Användningsområdet för detta tält är lika stort som allemansrätten. Slå upp det i en skog, på en strand eller en camping. Det här tältet kommer vara lika uppskattat överallt! 

Fira in 40-åringen med denna stabila och välmenande present. Bergans gör även tält i andra storlekar och prisklasser. Så välj den tältorienterare 40-årspresent som just du anser lämplig.

Köp tältet hos Outnorth.se för 5.385 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *