Hudvårds-kit i världsklass!

Dags att fylla 40 betyder också dags att börja skämma bort sin hud. Huden är kroppens största organ, det känner så gott som alla hudvårdsintresserade till. Detta organ ska stå pall mot alla möjliga utmaningar. Allt från minusgrader och piskande regn till solgass och saltvatten.

Att fylla 40 år innebär precis som med övriga livet en hel del förändringar. Huden förändras den också och den mår bäst om man sköter om den. Det är helt enkelt bäst att vara proaktiv i detta läge. Huden ska inte torka ut och slitas år ut och år in. Med de utmaningar som den får utstå så behöver den daglig assistans.

Det här gift-setet från Carita är extremt prisvärt och passar så gott som alla hudtyper. Det här är hudvård från A till Ö. Först rengöring med La Notion Nacrée, följt av återfuktning med la Crème-Gel Lagon. Lägg till Le Masque Biologiske ett par gånger i veckan. 

Det här är en liten till lika exklusiv hudvårdsrutin som passar de flesta hudtyper. En 40-årspresent som passar de flesta, men det ska kanske vara någon som har lite grundintresse för kroppsvård och hälsa. 

Av alla möjliga presenter som går att ge bort till någon som fyller 40 år så är det här verkligen den med mest lyx per volym. Det är ett litet paket men enorm effekt! Det är inte ovanligt att någon som närmar sig 40 år glömmer bort sig själv och bara tänker familjen, sin partner, jobbet eller något annat. Den här presenten riktar fokus 100% mot den du vill fira.

Det här är ett av Lykos mest sålda presentkit så du kan vara säker på att det är en present uppskattad av många som du ger bort till den stundande fyrtioåringen. 

Köp hudvårdskitet hos Lyko för 995 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *